Wednesday, April 7, 2010

MAC - Give Me Liberty Of London

Ένα μεγάλο κύμα συλλογών έρχεται στην Ελλάδα από τη Mac, ώρα να σπάσουμε τους κουμπαράδες...



Υπέροχη συσκευασία, λευκή με έναν αέρα αγγλικού φορκλόρ επιβεβαιώνει την κυριαρχία της άνοιξης. Νομίζω οτι ξεχωρίζει από τις τελευταίες συλλογές της μακ σαν πιο...eye-catching?Έτσι νομίζω, καθώς η spring colour forecast ήταν τεράστια αλλά όχι πολύ προσεγμένη (οκ τα μωβ με τα μωβ, τα ροζ με τα ροζ..πολύ easy γενικά και πολυυυυύ '80s) και η riveting δεν ξέρω καν αν έφτασε Ελλάδα (πέρασε και δεν ακούμπησε που λένε lol).

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα κραγιόν,τέσσερα γκλος, πέντε σκιές, δύο ρουζ, δυο beauty powders (πούδρες με ελαφρύ χρώμα που χρησιμοποιούνται σε όλο το πρόσωπο ή σαν ρουζ / highlighter αναλόγως το χρώμα) και δύο βερνίκια.

Video:






Likes:


Σκιές

Από reviews διάβασα ότι μερικές σκιές της συλλογής δεν αποδίδουν καλά σε χρώμα, κάτι που μάλλον μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε αν ισχύει στο κατάστημα. Αυτό δεν είναι πρωτοφανές στη Mac, αφού ήμουν από τις "τυχερές" που αγόρασαν το φθινόπωρο την τετραπλή παλέτα Tone: Grey (χωρίς να δοκιμάσω στο κατάστημα όλα τα χρώματα του tester-τέτοιες εξυπνάδες...) και διαπίστωσα οτι μόνο οι δύο από τις τέσσερις σκιές μπορούν να χρησιμοποιηθούν, οι άλλες δύο χωρίς γαλάζια βάση απλά θυμίζουν στο μάτι προιόν από μαγαζί  "1€ ο,τι πάρεις". Αν μπορείτε να δοκιμάσετε τη σκιά στο κατάστημα με πινέλο στο χέρι θα ήταν ό,τι καλύτερο, καθώς τα δάχτυλα ξεγελάνε λιγάκι (θερμοκρασία, ιδρώτας, επιφάνεια).

Τέσπα , πίσω στο θέμα μας...η σκιά που φαντάζει σαν όνειρο στα μάτια μου η Bough Grey (γκρι, industrial χρώμα), φαίνεται ευκολοφόρετη για κάθε μέρα και καλό συμπλήρωμα για βραδυνό smoky. Μόνο που πέρα από το γκρι της προαναφερθείσας παλέτας (tone: grey) δεν έχω άλλο γκρι..θα χαιρόμουν πολύ αν κάποια από εσάς είχε να μου προτείνει κάποιο καλό σκουρόχρωμο γκρι (ει δυνατόν όχι ματ, δεν τα πάω καλά στο blending με τις ματ σκιές της μακ lol).

Κραγιόν

ΟΛΑ είναι υπέροχα...και τα 4. Με δυσκολία ξεχώρισα δύο.

Το Peachstock είναι ένα nude που τίνει ελαφρώς σε peach-ροδακινί τόνους, και από swatches στο specktra φαίνεται πιο ευκολοφόρετο απ'οτι άλλα nudes της mac. Πέρα από εποχιακό προιόν είναι και pro, δηλαδή κυκλοφορεί όλο το χρόνο στα αποκλειστικά mac stores (όχι σε hondos κλπ) με την κλασσική μαύρη συσκευασία.  Αδημονώ για εκείνο το 25% ....

Το Ever Hip έχει πορτοκαλοροζ-ροδακινι χρώμα, και είμαι 90% σίγουρη ότι είναι το τέλειο κραγιόν για το dainty mineralize ρουζ που έχω.Το dainty δε δείχνει καλό ούτε με nude (myth), ούτε με ροζ (lovelorn) κραγιόν πάνω μου , οποτε μάλλον η μόνη λύση είναι να το σετάρω με lipstick ιδίου χρώματος.

Βερνίκια

Blue India is the stuff...

.....

........

............

I've had enough with the ofthalmoloutro, ήρθε η ώρα για βόλτα στην Ερμού... ;-)

3 comments:

Christine said...

Those products look amazing <3

Alimba said...
This comment has been removed by the author.
Alimba said...

Όντως θα συμφωνήσω με την Christine καταπληκτικά προϊόντα!! Σίγουρα θα τα λατρέψει η φίλη μου! Θα πάω να τις τα κάνω Δώρο από το www.bonparfum.com και να τις σκάσουν στην πόρτα τις...Τι λέτε καλή ιδέα?